آشپزی

براونی کیک پنیر کرن بری

براونی کیک پنیر کرن بری

این براونی‌های کیک پنیر کرن بری خوشمزه ترکیبی عالی از براونی‌های شکلاتی تیره بی‌مزه و چیزکیک کرن‌بری خامه‌ای و تند هستند. . درست کردن آن‌ها بسیار آسان است و طعم بسیار خوشمزه‌ای دارند، یک دسر عالی برای هر مناسبت خاصی که می‌خواهید مهمان‌هایتان را شگفت‌زده کنید!

3 pieces of cranberry cheesecake brownies
براونی کیک پنیر کرن بری 20
پرش به:

مشابه چیزکیک باقلوا و مفین پنیر خامه ای توت فرنگی دستورالعمل ها، این براونی کیک پنیر زغال اخته با دو دستور العمل بسیار محبوب ترکیب می شود.

چیزکیک خامه‌ای که با زغال‌اخته‌های خوش طعم و تازه درست شده است، به پایه‌ی براونی شکلاتی غنی سبک می‌افزاید. و نتیجه یک دسر افسانه ای است که برای هر مناسبتی مناسب است.

a slice of cranberry cheesecake brownies
براونی کیک پنیر کرن بری 21

اگر عاشق شکلات هستید، ممکن است دستور العمل های شکلاتی دیگر من مانند کیک تنبل (بیسکویت شکلاتی) را نیز دوست داشته باشید. کیک)، نان نوتلا بابکا شکلاتی، کیک کرم شکلاتی مرطوب، کیک شکلاتی اکلر با شیرینی Choux و تارتلت توت فرنگی شکلاتی.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • این دسر خوشمزه به چند ماده اولیه نیاز دارد که احتمالاً از قبل در یخچال و انباری خود دارید.
  • براونی چیزکیک کرن بری بسیار آسان است و تنها در 40 دقیقه آماده می شود.
  • می‌توانید آن را به قطعات کوچک‌تر برش دهید و به عنوان کاناپه یا فینگر فود برای مهمانی‌های شام خود سرو کنید.
  • این براونی های کیک پنیر کرن بری به زیبایی یخ می زنند! می توانید آنها را تا 5 ماه در یک ظرف در بسته در فریزر نگهداری کنید.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

پایه براونی شکلاتی فدگی

Labelled picture of ingredients for brownies
براونی کیک پنیر کرن بری 22
  • کره بدون نمک – از کره بدون نمک با کیفیت خوب استفاده کنید. آنها را به مکعب های کوچک به اندازه شکلات ها برش دهید.
  • شکلات تیره – یک شکلات تلخ با کیفیت خوب و خوش طعم با 60 تا 70 درصد کاکائو طعم براونی شما را خوب می‌کند! آنها را به مکعب های کوچک برش دهید تا فرآیند ذوب سریع و یکنواخت انجام شود.
  • تخم مرغ – از تخم‌مرغ‌های بزرگ با وزن بین ۶۳ تا ۷۳ گرم برای بریتانیا و بین ۲ تا ۲٫۲۵ اونس برای ایالات متحده استفاده کنید. مطمئن شوید که تازه و در دمای اتاق هستند.
  • پودر کاکائو – تلخی و عمق طعم را به براونی می‌افزاید. بدون پودر کاکائو با کیفیت خوب استفاده کنید.
  • شکر کاستور – می‌توانید از شکر گرانول نیز استفاده کنید.
  • آرد – من از آرد سفید ساده یا همه منظوره برای پایه براونی و رویه پنیر خامه ای استفاده می کنم.

روکش چیزکیک کرن بری

Labelled picture of ingredients for cranberry cheesecake
براونی کیک پنیر کرن بری 23
  • سس کرن بری – این بهترین راه برای استفاده در صورت باقی مانده است سس کرن بری از وعده شکرگزاری یا کریسمس شما. می توانید آن را با تمشک تازه/یخ زده یا مربای توت فرنگی خانگی جایگزین کنید.
  • قند شکر– من ترجیح می‌دهم از پودر شکر برای پر کردن چیزکیک استفاده کنم زیرا سریعتر از شکر کاستین حل می‌شود.
  • رب وانیل – من از رب لوبیا وانیل یا عصاره برای طعم عمیق و لذیذ وانیل. از استفاده از وانیل مصنوعی برای این دستور غذا خودداری کنید.

چگونه براونی کیک پنیر کرن بری درست کنیم؟

تهیه این دسر خوشمزه ساده تر از آن چیزی است که فکر می کنید و برای دستیابی به بهترین نتیجه باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

براونی شکلاتی را آماده کنید

فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد / 350 درجه فارنهایت گرم کنید. قالبی به ابعاد 21 × 21 سانتی‌متر (8 × 8 اینچ) را با کاغذ روغنی چرب یا بپوشانید و کنار بگذارید.

8" square cake tin is lined with baking paper
براونی کیک پنیر کرن بری 24

کره و شکلات را در یک کاسه شیشه ای مقاوم در برابر حرارت با روش بن ماری ذوب کنید (کاسه را در یک قابلمه ⅓ پر از آب در حال جوشیدن قرار دهید، بدون اینکه کاسه را با آب لمس کنید).

melt butter and chocolate on benmarie to make walnut brownie
براونی کیک پنیر کرن بری 25

پس از ذوب شدن، کاسه را از قابلمه بردارید و مخلوط را هم بزنید تا خوب ترکیب شود.

melted Chocolate and butter in a glass bowl
براونی کیک پنیر کرن بری 26

شکر را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست و براق شود.

sugar is added in melted chocolate and butter
براونی کیک پنیر کرن بری 27

تخم مرغ ها را به همراه خمیر وانیل به مخلوط شکلاتی اضافه کنید و 5 دقیقه هم بزنید.

در یک کاسه جداگانه، پودر کاکائو، آرد و نمک را مخلوط کنید.

mix dry ingredients in a bowl for walnut brownies
براونی کیک پنیر کرن بری 28

مواد خشک را به آرامی در مخلوط مرطوب بریزید. در این مرحله بیش از حد مخلوط نکنید. لازم نیست مخلوط خشک کاملاً مخلوط شود (نکات و ترفندهایی را برای درست کردن براونی عالی بخوانید).

the dry ingredients are incorporated to wet ingredients to form the brownie batter
براونی کیک پنیر کرن بری 29

خمیر را در 8 اینچ قالب کیک مربع. خمیر بسیار غلیظ خواهد بود. آن را کنار بگذارید و به تهیه رویه چیزکیک ادامه دهید.

spread the batter into the pan
براونی کیک پنیر کرن بری 30

روکش چیزکیک کرن بری را آماده کنید

پنیر خامه ای و پودر قند را در ظرفی بریزید و با همزن بزنید تا پف کند. من ترجیح می دهم از کمک آشپزخانه برای این مرحله، اما می‌توانید از میکسر دستی.

cream cheese and icing sugar are whisked until fluffy
براونی کیک پنیر کرن بری 31

تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا خوب ترکیب شوند.

adding the eggs one at a time to cream cheese mixture
براونی کیک پنیر کرن بری 32

در آخر، آرد، خامه و وانیل را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا بدون مخلوط شدن بیش از حد در آن مرحله مخلوط شود.

double cream, vanilla and flour are added to cream cheese
براونی کیک پنیر کرن بری 33

سس کرن بری را هم بزنید و با استفاده از کاردک سیلیکونی.

cranberry sauce is stirred in the cream cheese mixture
براونی کیک پنیر کرن بری 34

مخلوط را روی خمیر براونی شکلاتی بریزید. قالب کیک را به آرامی تکان دهید تا مخلوط چیزکیک به طور یکنواخت پخش شود.

cranberry Cheesecake mixture is poured over chocolate brownie batter
براونی کیک پنیر کرن بری 35

قالب را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و کیک را به مدت 22 تا 25 دقیقه بپزید، تا زمانی که کناره های چیزکیک کمی قهوه ای شود، اما وسط آن هنوز لرزان باشد. در طول پخت چیزکیک براونی خود در فر را باز نکنید.

cranberry cheesecake brownie fresh out of the oven
براونی کیک پنیر کرن بری 36

فر را خاموش کنید و کیک را به مدت 10 دقیقه با درب فر کمی باز بگذارید تا از ترک خوردن روی چیزکیک شما جلوگیری شود.

براونی های چیزکیک را از فر خارج کرده و کاملاً در قالب خنک کنید و سپس قالب را یک شب در یخچال قرار دهید تا چیزکیک ببندد.

Cranberry Cheesecake brownies are portioned after totally cooled down
براونی کیک پنیر کرن بری 37

برای دستور پخت کامل و قابل چاپ به کارت دستور غذا بروید!

نکات برتر از سرآشپز

  • مطمئن شوید که از شکلات و پودر کاکائو با کیفیت خوب استفاده می کنید زیرا اینها طعم شکلاتی را به براونی می دهند. اگر از شکلات بی کیفیت استفاده می کنید، انتظار نداشته باشید که براونی های شما طعم شکلاتی شگفت انگیزی داشته باشد.
  • آرد خود را به درستی با استفاده از ترازو آشپزخانه. اضافه کردن بیش از حد آرد به براونی های چیزکیک، بافت زیبای فاج مانند را از بین می برد.
  • اطمینان از اینکه تخم‌مرغ‌ها در دمای اتاق هستند، اجازه می‌دهد تا براونی‌ها به طور طبیعی بلند شوند. در حالی که استفاده از تخم مرغ سرد ممکن است بافت متراکم تری داشته باشد.
  • پنیر خامه‌ای پرچرب در دمای اتاق نیز برای یک رویه کیک پنیر یک امر ضروری است.
  • به جای هم زدن، آرد را به آرامی در مخلوط مرطوب بریزید تا رگه هایی از آرد در خمیر براونی باقی بماند.
  • قالب کیک خود را خط بکشید تا براونی های چیزکیک به تابه نچسبند. به مزیت داشتن یک ماهیتابه تمیز بعد از پخت نگفتیم!
  • پختن بیش از حد براونی‌ها باعث می‌شود تا براونی کیکی به‌جای یک براونی کم‌رنگ شود. این اشتباه مهلکی است که بسیاری از مردم هنگام پختن براونی مرتکب می شوند. مطمئن شوید که از تایمر آشپزخانه یا تایمر گوشی خود به محض اینکه براونی ها در فر هستند استفاده کنید.
  • در طول پخت چیزکیک براونی خود در فر را باز نکنید.
  • قبل از برش دادن، اجازه دهید تا براونی چیزکیک خنک شود. بعد از اینکه یک شبه آن را در یخچال گذاشتم، تقسیم کردن آن برای من آسان تر است.
  • برای داشتن برش های تمیز، از داده های نازک چاقوی تیز. چاقو را بین هر برش زیر آب داغ قرار دهید، آن را پاک کنید تا از هرگونه چسبندگی جلوگیری شود.

سؤالات متداول دستور غذا

آیا می توانم براونی کیک پنیر را از قبل درست کنم؟

بله، این یک دسر آماده عالی است! بعد از یک یا دو روز حتی طعم بهتری پیدا می کند و تقسیم کردن آن بسیار راحت تر است.

آیا می توانم باقی مانده؟

بله، به زیبایی یخ می زنند. بگذارید کاملا خنک شوند، آنها را در ظروف دربسته قرار دهید و تا 5 ماه در فریز قرار دهید.

نحوه سرویس دهی به آنها ?

در دمای اتاق طعم بهتری دارند، بنابراین پیشنهاد می کنم 30 دقیقه قبل از سرو آنها را از یخچال خارج کنید.
همچنین می‌توان آن‌ها را مستقیماً بیرون از یخچال و در کنار آن یک بسته بستنی وانیلی سرو کرد.

برای ایده‌های خوشمزه‌تر دسر جشن، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این کیک پنیر براونی خوشمزه کرن بری به همان اندازه که از خوردن آنها لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

d8a8d8b1d8a7d988d986db8c daa9db8cdaa9 d9bed986db8cd8b1 daa9d8b1d986 d8a8d8b1db8c 64afb56f1165c

براونی کیک پنیر کرن بری

آیلا کلولی

این براونی های کیک پنیر کرن بری خوشمزه ترکیبی عالی از غنی و شکلات تیره فودجی براونی با چیزکیک کرن بری خامه ای و تند.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 15 دقیقه

Cook Time 25 minutes

Total Time 40 minutes

Course Dessert, Snack

Cuisine American

Servings 9 pieces

Calories 630 kcal

Ingredients 

 

Ingredients for Chocolate Brownies

Ingredients for Cranberry Cheesecake

Instructions 

Preparing the Chocolate Brownie

  • Preheat the oven to 180° C / 350° F and grease or line a 21 cm×21 cm (8” x 8” ) pan with parchment paper and set aside.

  • Melt the butter and chocolate in a glass heat-resistance bowl with the bain-marie method (place the bowl in a saucepan ⅓ filled with simmering water, without touching the bowl to the water).

  • Once melted, take the bowl from the saucepan and whisk the mixture until combined well.

  • Add the sugar to the mixture and whisk until it is homogeneous and shiny.

  • Add the eggs to the chocolate mixture along with the vanilla paste, and whisk them for 5 minutes.

  • In a separate bowl, mix the cocoa powder, flour, and salt.

  • Gently fold the dry ingredients into the wet mixture. Do not over-mix at this stage. The dry mixture does not have to mix completely (read above the tips and tricks for making the perfect brownies).

  • Spread the batter into the pan. The batter will be very thick. Set it aside and proceed to prepare the cheesecake topping.

Preparing the Cranberry Cheesecake Topping

  • Place the cream cheese and icing sugar in a bowl and whisk together until fluffy.

  • Add the eggs, one at a time, and keep whisking until nicely combined.

  • Lastly, add the flour, cream, and vanilla, and beat just enough to combine without overmixing it at that stage.

  • Stir in the cranberry sauce and pour the mixture over the chocolate brownie batter.

  • Place the cake tin in preheated oven and bake the cake for 22 to 25 minutes, until the sides of the cheesecake slightly turned brown, but the middle is still wobbly. Do not open the oven door during baking your cheesecake brownies.

  • Switch off the oven and leave the cake in for 10 minutes with the oven door slightly open to avoid any cracks on your cheesecake.

  • Remove the cheesecake brownies from the oven, cool them completely in the tin, and then put the tin in the fridge overnight to set the cheesecake.

یادداشت

  • Make sure you use good quality chocolate and cacao powder as these will give the chocolatey flavor to a brownie. If you use bad-quality chocolate, don’t expect your brownies to have an amazing chocolatey flavor.
  • Measure your flour correctly by using a kitchen scale. Adding too much flour to your cheesecake brownies will take away from that nice fudge-like texture.
  • Making sure your eggs are at room temperature will allow the brownies to naturally rise. Whereas, using cold eggs may result in a denser texture.
  • Room-temperature full-fat cream cheese is also a must for a smooth cheesecake topping.
  • Rather than whisking, gently fold the flour into the wet mixture until there are some streaks of flour left in the brownie batter.
  • Line your cake tin to avoid the cheesecake brownies sticking to the pan. Not to mention the benefit of having a clean(er) pan after baking!
  • Overcooking your brownies will result in a cakey brownie rather than a fudgy one. Make sure you use a kitchen timer, or the timer on your phone as soon as the brownies are in the oven.
  • Do not open the oven door during baking your cheesecake brownies.
  • Let the cheesecake brownies cool down before slicing. I find it easier to portion after refrigerating it overnight.
  • To get clean cuts, use a thin sharp knife. Run the knife under hot water between each cut, wiping it clean to prevent any sticking.

Nutrition

Calories: 630kcalCarbohydrates: 59gProtein: 9gFat: 40gSaturated Fat: 24gPolyunsaturated Fat: 2gMonounsaturated Fat: 10gTrans Fat: 0.4gCholesterol: 185mgSodium: 372mgPotassium: 189mgFiber: 2gSugar: 47gVitamin A: 1271IUVitamin C: 0.1mgCalcium: 80mgIron: 2mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا